Pappelina matta Vera Zinfandel · Vanilla 70x225 cm

1 750 kr

Denna produkt finns inte i lager just nu. Klicka på knappen nedan så skickar vi ett meddelande när produkten finns att beställa.

PAPPELINA MATTA VERA ZINFANDEL · VANILLA
Vera Zinfandel är en stilren klassiker från Pappelina med stora runda vita prickar på mörkt vinröd botten. Denna Pappelinamatta är vändbar och får då omvänt mönster på andra sidan. Det blir som två mattor i en!

FÄRG
Zinfandel · Vanilla

PLASTMATTA
En Pappelinamatta är dekorativ, mjuk att gå på och kan användas inomhus och utomhus. Den ligger stadigt på hårda underlag och fungerar utmärkt på golvvärme. Mattan är giftfri, hygienisk och dammar inte. Den är idealisk för personer med allergi eller astma och passar därför miljöer där renlighet är en viktig faktor. En Pappelinamatta är lättskött och torkar snabbt efter tvätt.

Tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Mycket praktisk och slitstark matta i svensktillverkad PVC. Svetsat förstärkningsband med graverad Pappelina-logotyp i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som mattorna genomgår. Tjocklek 5 mm.

MATERIAL
Ftalatfri PVC, polyestervarp

SKÖTSELRÅD
- Dammsug mattan regelbundet för enkel rengöring
- Hand- eller fintvätt, 30°C
- Ej centrifugering eller torktumling
- Skaka mattan försiktigt, var aktsam om kanten
- Vid behov, forma genom att sträcka i vått tillstånd. Plantorka gärna. Vid dropptorkning, häng över flera linor.
- Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej!

Använd lämplig storlek på tvättmaskin.
Tumregel = 70x250 cm matta kräver tvättmaskin med minst 6 kg kapacitet.