Novellix En stund med guldkant - Löftet

125 kr

Denna produkt finns inte i lager just nu. Klicka på knappen nedan så skickar vi ett meddelande när produkten finns att beställa.

NOVELLIX EN STUND MED GULDKANT
Omslag: Hanna Hallin

Njut av Elin Wägners känslostarka novell Löftet & Aldrig så lite man inte är gift tillsammans med en kopp Skogens skatter från halländska Nabo – ett svart te med smak av björnbär, hallon och jordgubbar.

I novellerna Löftet och Aldrig så lite man inte är gift skildrar författaren Elin Wägner två kvinnors ifrågasättande av äktenskapet - både att vara i, och utanför det. I dessa, liksom i många andra av den tongivande feministens verk, handlar om kvinnors rätt till frihet - i hemmet såväl som i samhället - och inte minst till att få leva sina liv som de vill.

Skogens skatter
Ett mustigt svart te som ackompanjeras av några av våra godaste bär: hallon, björnbär och jordgubb. Sensommarsmaker som gifter sig väl med det svarta teet och fungerar fint med mjölk och lite honung i. Ett perfekt frukostte om du frågar oss! Njut av det tillsammans med Elin Wägner starka novell Löftet, en berättelse som likt teet ger löfte om en ny, bättre dag.


Format: Häftad
Språk: Svenska
Storlek: 159x113x20 mm
Utgiven: 2022

Novellix publicerar noveller i ett grafiskt tilltalande och lättillgängligt format, anpassat för den som vill ha mer läsning i sitt liv men inte riktigt hittar tiden till det. Samtliga böcker har originalomslag av svenska samtida formgivare och illustratörer. Stora läsupplevelser i ett litet format. Förpackade i fin presentask.