I lager
Antal: 3

Novellix presentask - Älskar, älskar inte

245 kr

NOVELLIX PRESENTASK - ÄLSKAR, ÄLSKAR INTE
Omslag: Lisa Benk

Ett blad dras från blommans mitt – ett i taget. Älskar, älskar inte… Om svaret kunde fås av en lek hade dessa noveller aldrig skrivits. För det är inte lätt alla gånger att veta vad man känner. Eller tänker, eller vill. Det här är en ask om kärleken. Den frågande, förvånande, förvirrande och fängslande. Och om kvalen som kommer därtill.

I fyra noveller fångas tankar om kärlekens roll. Om kvinnlig frigörelse eller underkastelse, av fyra stora svenska författare. Alla skrevs de för över hundra år sedan, men är lika aktuella idag. Att älska – eller inte – det är frågan.

Asken innehåller fyra noveller skrivna av Alfhild Agrell, Victoria Benedictsson, Anne Charlotte Leffler och Elin Wägner.

Format: Häftad
Språk: Svenska
Storlek: 159x113x20 mm
Utgiven: 

Novellix publicerar noveller i ett grafiskt tilltalande och lättillgängligt format, anpassat för den som vill ha mer läsning i sitt liv men inte riktigt hittar tiden till det. Samtliga böcker har originalomslag av svenska samtida formgivare och illustratörer. Stora läsupplevelser i ett litet format. Förpackade i fin presentask.