I lager
Antal: 2

Morris & Co Strawberry thief green cocktailbricka

535 kr

Vacker bricka klädd i det klassiska tyget Strawberry thief i grönt från Morris & Co. Motivet har två fåglar omgivna av symmetriskt slingrande stora och små blommor i gräddiga toner, samt gröna stjälkar och blad. 

Obs! Mönstret kan variera från bilden.

FSC- och FCR-testad. *

Färg: Grön, rosa, beige/offwhite
Material: Björkfanér, tyg och melamin
Storlek: 43x22 cm
Skötselråd: Tål diskmaskin


* FSC står för Forest Stewardship Council och är en oberoende, internationell organisation som jobbar med en märkning, som garanterar att en träbaserad produkt kommer från ansvarsfullt brukade skogar. Den visar på ett socialt och miljömässigt ansvar för världens skogar och de djur och människor som lever och arbetar där.

* Food Contact Regulation är ett regelverk inom EU som finns till för att se till att material som används tillsammans med mat, inte släpper ifrån sig ämnen som är farliga eller på annat sätt kan försämra maten. Därför genomförs tester som kallas Food Contact Test. De tester som görs, går ut på att kontrollera att produkten som testas inte släpper ifrån sig några av sina komponenter till maten som skulle kunna vara farligt för hälsan eller påverka maten som serveras på produkten. En produkt som genomgått och fått godkänt på testerna, är därmed säkra att använda tillsammans med mat.