I lager

Pappelina matta Bob Storm

1 185 kr


PAPPELINA MATTA BOB STORM
Bob är en randig matta från Pappelina med breda ränder i blågrått och vaniljvitt. Denna Pappelinamatta är vändbar med har samma mönster på avigsida och rätsida.

FÄRG
Storm

PLASTMATTA
En Pappelinamatta är dekorativ, mjuk att gå på och kan användas inomhus och utomhus. Den ligger stadigt på hårda underlag och fungerar utmärkt på golvvärme. Mattan är giftfri, hygienisk och dammar inte. Den är idealisk för personer med allergi eller astma och passar därför miljöer där renlighet är en viktig faktor. En Pappelinamatta är lättskött och torkar snabbt efter tvätt.

Tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Mycket praktisk och slitstark matta i svensktillverkad PVC. Svetsat förstärkningsband med graverad Pappelina-logotyp i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som mattorna genomgår. Tjocklek 5 mm.

MATERIAL
Ftalatfri PVC, polyestervarp

SKÖTSELRÅD
- Dammsug mattan regelbundet för enkel rengöring
- Hand- eller fintvätt, 30°C
- Ej centrifugering eller torktumling
- Skaka mattan försiktigt, var aktsam om kanten
- Vid behov, forma genom att sträcka i vått tillstånd. Plantorka gärna. Vid dropptorkning, häng över flera linor.
- Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej!

Använd lämplig storlek på tvättmaskin.
Tumregel = 70x250 cm matta kräver tvättmaskin med minst 6 kg kapacitet.

STORLEK
70x200 cm

PLASTMATTA
Tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Mycket praktisk och lättskött matta i svensktillverkad PVC. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotype, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som mattorna genomgår.  Tjocklek 5 mm.

MATERIAL
PVC-band, polyestervarp

SKÖTSELRÅD
Dammsug mattan regelbundet för enkel rengöring.
Hand- eller fintvätt, 30°C.
Ej centrifugering eller torktumling.
Skaka mattan försiktigt, var aktsam om svetskanten.
Vid behov, forma genom att sträcka i vått tillstånd. Plantorka gärna. Vid dropptorkning, häng över flera linor. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej!

Använd en lämplig storlek på tvättmaskinen.
Tumregel = 70x250 cm matta minst 6 kg tvättmaskin.