I lager

Pappelina matta Edit Mud 60x85 cm

1 110 kr

PAPPELINA MATTA EDIT MUD · VANILLA · LINEN METALLIC
Edit är en matta från Pappelina vävd i en mix av färger. Denna är lerbrun, vaniljvit och metall-linne. Kanterna är fållade med en lerbrun färg. Passar utmärkt i både kök, badrum, tvättstuga och hall eller vilket rum som helst!

FÄRG
Mud · vanilla · linen metallic

PLASTMATTA
En Pappelinamatta är dekorativ, mjuk att gå på och kan användas inomhus och utomhus. Den ligger stadigt på hårda underlag och fungerar utmärkt på golvvärme. Mattan är giftfri, hygienisk och dammar inte. Den är idealisk för personer med allergi eller astma och passar därför miljöer där renlighet är en viktig faktor. En Pappelinamatta är lättskött och torkar snabbt efter tvätt.

Tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Mycket praktisk och lättskött matta i svensktillverkad PVC. Dubbelvikta fållkanter med en insydd gummietikett med Pappelina-logotyp. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som mattorna genomgår. Mattans tjocklek: 10 mm.

MATERIAL
Ftalatfri PVC, polyestervarp.

SKÖTSELRÅD
Dammsug mattan regelbundet för enkel rengöring.
Hand- eller fintvätt, 30°C.
Ej centrifugering eller torktumling.
Skaka mattan försiktigt.
Vid behov, forma genom att sträcka i vått tillstånd. Plantorka gärna. Vid dropptorkning, häng över flera linor. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej!

Använd en lämplig storlek på tvättmaskinen.
Tumregel = 70x250 cm matta minst 6 kg tvättmaskin.