I lager

Pappelina matta Poppy Bio Edition Oregano · Vanilla

1 850 kr


PAPPELINA MATTA POPPY OREGANO · VANILLA

En matta med oragniskt och centrerat mönster i oregano-grönt och vaniljvitt. Mattan är vändbar med omvänt mönster på andra sidan. Poppy är en Bio edition hos Pappelina, vilket betyder att mattan är tillverkad av Biovyn. Biovyn är koldioxidneutral, biobaserad PVC från träbaserad tallolja.

PLASTMATTA
Tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Mycket praktisk och lättskött matta i svensktillverkad PVC. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotyp, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som mattorna genomgår.

MATERIAL
Biovyn (koldioxidneutral, biobaserad PVC från träbaserad tallolja)

Pappelina om Biovyn:
Vårt mål är att främja en cirkulär ekonomi genom att minska, återanvända och återvinna världens resurser. Vi är stolta över att kunna presentera vårt bidrag till cirkularitet och vara en del av den nya, hållbara materialinnovationen - ett stort steg framåt mot koldioxidneutralitet.
Läs mer på deras sida.

SKÖTSELRÅD
Dammsug mattan regelbundet för enkel rengöring.
Hand- eller fintvätt, 30°C.
Ej centrifugering eller torktumling.
Skaka mattan försiktigt, var aktsam om svetskanten.
Vid behov, forma genom att sträcka i vått tillstånd. Plantorka gärna. Vid dropptorkning, häng över flera linor. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej!

Använd en lämplig storlek på tvättmaskinen.
Tumregel = 70x250 cm matta minst 6 kg tvättmaskin.