Pappelina matta Belle Shadow 230x320 cm

15 200 kr

Denna produkt finns inte i lager just nu. Klicka på knappen nedan så skickar vi ett meddelande när produkten finns att beställa.

PAPPELINA MATTA BELLE SHADOW 230x320 CM

Belle är en elegant matta från Pappelina i mörkgrå färg med bård och vacker fållad kant i vit. Mattan har även smala vita ränder. Mattans avigsida är mönstrad lika som rätsidan. Denna matta från Pappelina passar utmärkt i både kök, badrum, tvättstuga och hall eller vilket rum som helst som behöver förgyllas!

STORLEK
230X320 cm

FÄRG
Shadow

PLASTMATTA
En Pappelinamatta är dekorativ, mjuk att gå på och kan användas inomhus och utomhus. Den ligger stadigt på hårda underlag och fungerar utmärkt på golvvärme. Mattan är giftfri, hygienisk och dammar inte. Den är idealisk för personer med allergi eller astma och passar därför miljöer där renlighet är en viktig faktor. En Pappelinamatta är lättskött och torkar snabbt efter tvätt.

Tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Mycket praktisk och lättskött matta i svensktillverkad, certifierad PVC. Dubbelvikt fållkant med insydd gummietikett. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Tjocklek 10 mm.

MATERIAL
PVC-band, polyestervarp

SKÖTSELRÅD
Kan ej maskintvättas pga storleken.
Dammsug mattan regelbundet för enkel rengöring.
Fläckar tas bort med hjälp av fuktad mjuk trasa eller svamp. Skrubba ej.
Rengör mattan med hjälp av golvmopp, handtvätt i badkar/i stort kärl/utomhus alternativt kemtvätt.
Forma genom att sträcka mattan i vått tillstånd vid behov. Plantorka gärna. Vid dropptorkning, häng över flera linor.
Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej!