I lager
Antal: 4

Eva Solo Dressingshaker

299 kr

EVA SOLO DRESSINGSHAKER

Många gillar att göra sin egen dressing och då är det en fördel att ha rätt utrustning. Med Eva Solo dressingshaker kan du både göra och servera din dressing, och om det blir något över sätter du bara på den medföljande proppen och ställer in shakern i kylen. Proppen gör att dressingen inte tar smak av andra saker i kylskåpet. Dressingshakerns droppfria hällpip ser till att dressingen hamnar i salladen och inte på bordet. Shakern är enkel att använda: fyll på, skaka ordentligt och servera. Det är en produkt som kan användas till att göra dressingen i men som också är så elegant att du gärna kan ställa fram den på bordet.

Eva Solo dressingshaker är tillverkad i borosilikatglas och tål både varma och kalla vätskor. Den går därför att använda i mikrovågsugnen, men kom ihåg att ta av pipen under tiden. Den droppfria hällpipen är tillverkad i rostfritt stål med silikon och proppen är av silikon.

Färg: Genomskinlig flaska, svart kork
Material: Borosilikatglas, Rostfritt stål, Silikon
Volym: 0,25 L
Höjd: 16 cm
Diameter Ø: 9 cm
Skötselråd: Alla delar går att diska i maskin

Eva Solo grundades för över hundra år sedan och deras design har på många sätt gått hand i hand med det moderna hemmets utveckling och kännetecknas idag av hög kvalitet samt modern och funktionell design. Deras produkter säljs idag i stora delar av världen.