Kunstindustrien The Bell Ø 2,3 cm grå

115 kr

Denna produkt finns inte i lager just nu. Klicka på knappen nedan så skickar vi ett meddelande när produkten finns att beställa.

KUNSTINDUSTRIEN THE BELL

En ljusstake för ljus med diametern 2,3 cm. Ljusstaken har en enkel och klassisk form som liknas vid en liten klocka. Mjuk och behaglig grå färg som är lätt att matcha till de flesta inredningsstilar. Till ljusstaken ingår en metallring så att ett ljus som är någon millimeter smalare även ska kunna passa i ljusstaken.

• Färg: Matt ljusgrå

• Material: Metall

• Bredd: 6 cm

• Höjd: 4 cm
• Diameter ljushållare: ø 2,3 cm (standard för vanliga smala ljus)

Här är Kunstindustriens enkla tips till hur du tar hand om dina ljus:

1. Ha alltid max 1 cm veke när du tänder ljuset. Med en kortare veke brinner ljuset längre och det gör också att vaxet inte flödar över och droppar.
2. För att släcka ljuset ska du doppa veken I det smälta vaxet, på detta sätt undviker du att vaxet inte flödar över och droppar och det blir lättare att tända ljuset nästa gång du vill använda det.
3. Ljus som har en diameter på 8,5 cm eller mer behöver underhållas. Detta betyder att du borde försiktigt pressa kanterna inåt mot veken eller skära av kanterna. Vilket du än väljer att göra bör detta göras några minuter efter att du släckt lågan, medan vaxet fortfarande är mjukt.
Ett ljus med en diameter på 10,5 cm går att tända utan att trimma kanterna, för då skapas en lykt-liknande känsla. Om detta görs kommer lågan däremot tappa syre ju längre ner den brinner - detta går att undvika genom att skära några dekorativa hål på sidorna av vaxväggarna intill lågan.
4. Lämna aldrig ditt ljus på en plats med vinddrag, exempelvis över element eller intill en ventil eller fläkt, eftersom detta gör att lågan fokuserar på en sida och gör att vaxet brinner ojämnt.