I lager

Pappelina matta Belle Shadow

1 440 kr


PAPPELINA MATTA BELLE SHADOW
Belle är en elegant matta från Pappelina i mild vaniljvit färg med bård och vacker fållad kant i svart. Mattan har även smala mörkgrå ränder. Mattans avigsida är mönstrad lika som rätsidan.

Denna matta finns i de nya smalare och bredare storlekarna från Pappelina som passar utmärkt i både kök, badrum, tvättstuga och hall eller vilket rum som helst som behöver förgyllas. De smala mattorna är också populära för husbilen!

FÄRG
Shadow

PLASTMATTA
En Pappelinamatta är dekorativ, mjuk att gå på och kan användas inomhus och utomhus. Den ligger stadigt på hårda underlag och fungerar utmärkt på golvvärme. Mattan är giftfri, hygienisk och dammar inte. Den är idealisk för personer med allergi eller astma och passar därför miljöer där renlighet är en viktig faktor. En Pappelinamatta är lättskött och torkar snabbt efter tvätt.

Tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Mycket praktisk och lättskött matta i svensktillverkad, certifierad PVC. Dubbelvikt fållkant med insydd gummietikett. Måttavvikelser på ±4% kan förekomma beroende på de olika hantverksprocesser som våra mattor genomgår. Tjocklek 10 mm.

MATERIAL
PVC-band, polyestervarp

SKÖTSELRÅD
- Dammsug mattan regelbundet för enkel rengöring
- Hand- eller fintvätt, 30°C
- Ej centrifugering eller torktumling
- Skaka mattan försiktigt, var aktsam om kanten
- Vid behov, forma genom att sträcka i vått tillstånd. Plantorka gärna. Vid dropptorkning, häng över flera linor.
- Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej!

Använd lämplig storlek på tvättmaskinen.
Tumregel = 70x250 cm matta behöver minst 6 kg tvättmaskin.