Rosti Margrethe skål curry

139 kr

Denna produkt finns inte i lager just nu. Klicka på knappen nedan så skickar vi ett meddelande när produkten finns att beställa.

ROSTI MARGRETHE SKÅL CURRY
Den klassiska Margretheskålen från Rosti passar utmärkt för både tillredning och servering. Skålen finns i flera olika storlekar från den minsta på 150 ml upp till de största som rymmer flera liter. Lock finns att köpa till så att man enkelt kan förvandla den till stapelbar förvaring i kylskåpet.

Margretheskålen är praktisk och funktionell där de olika storlekarna kan förvaras i varandra och tar liten plats när de inte används. Tillverkade i tålig och slitstark melamin som klarar temperaturer upp till 180 °C och behåller formen även om den blir varm. Melamin är lämpligt för maskindisk, men kan inte användas i mikrougn eller frys. Alla skålarna har en gummiring undertill och står därför stadigt utan att glida omkring när de används.

Färg: Curry
Material: Melamin med gummiring
Skötsel: Tål maskindisk. Tål ej micro eller frys.

Margretheskålen från Rosti är en designklassiker som formgavs av bland andra Sigvard Bernadotte redan 1954. Den är uppkallad efter den dåvarande danska prinsessan Margrethe och har sedan dess funnits i både svenska och utländska kök och kallas "den ursprungliga beredningsskålen".