Arabia Muminmugg Moominvalley "Trollvinter"

299 kr

Denna produkt finns inte i lager just nu. Klicka på knappen nedan så skickar vi ett meddelande när produkten finns att beställa.

ARABIA MUMINMUGG MOOMINVALLEY "TROLLVINTER"
Specialmugg i samband med lansering av den animerade serien Moominvalley sommaren 2019. 

Säljs i begränsad upplaga från den 14 juni 2019.

Arabia hedrar den nya animerade serien om Mumintrollet genom att lansera fyra av seriens konceptillustrationer på specialmuggar: Den sista draken, Den gyllene svansen, Ensam hemma samt Trollvinter. 

I avsnittet ”Trollvinter” vaknar Mumintrollet plötsligt från vinterdvalan och upptäcker en tyst, kall och förunderlig vintervärld full av utmaningar. För att klara sig måste han hitta sitt ursprung med hjälp av förfäderna…

Färg: Blå/multi
Material: Vitroporslin
Volym: 30 cl
Storlek: H 8,1 cm, Ø: 8,3 cm
Skötsel: Tål frys och kyl. Ugnssäker. Tål mikrovågsugn. Tål maskindisk.

De tredimensionella animationerna grundar sig på Tove och Lars Janssons originalillustrationer. Man har i animationerna tillämpat Janssons bruk av ljus och skuggor och har skickligt lyckats skapa en känsla av äventyr i Mumindalen. Den nya animerade dekoren görs med hjälp av högbränningsteknik där bilden smälter under glasyrmassan i 1200 graders värme. Detta garanterar att muggarna håller en mycket hög kvalitet!

Muminmuggar har blivit stora favoriter bland både barn och vuxna. De passar lika bra till en kopp kaffe eller te som till varm choklad. Blir utmärkta presenter och är roliga att samla på!