I lager

Pappelina matta Ed Charcoal · Warm grey · Vanilla 180x260 cm

7 360 kr

PAPPELINA MATTA ED CHARCOAL · WARM GREY · VANILLA
Ed är en matta från Pappelina med traditionellt rutmönster i färgerna mörk brungrå, varmgrå och vaniljvitt. Denna Pappelinamatta är vändbar och får då omvänd färgskala på andra sidan. Det blir som två fina mattor i en!

FÄRG
Charcoal  · Warm grey · Vanilla

STORLEK
180x260 cm

PLASTMATTA
En Pappelinamatta är dekorativ, mjuk att gå på och kan användas inomhus och utomhus. Den ligger stadigt på hårda underlag och fungerar utmärkt på golvvärme. Mattan är giftfri, hygienisk och dammar inte. Den är idealisk för personer med allergi eller astma och passar för miljöer där renlighet är en viktig faktor. En Pappelinamatta är lättskött och torkar snabbt efter tvätt.

Tillverkad i Dalarna, Sverige. Vävd i traditionella vävstolar med träskyttlar. Mycket praktisk och lättskött matta i svensktillverkad PVC. Svetsat förstärkningsband, med graverad Pappelina-logotyp, i båda kanterna för högsta hållbarhet. Avvikelser i storlek på ±4% kan förekomma på grund av vävtekniska skäl. Tjocklek ca 5 mm.

MATERIAL
Ftalatfri PVC, polyestervarp.

SKÖTSELRÅD
Dammsug mattan regelbundet för enkel rengöring.
Hand- eller fintvätt, 30°C.
Ej centrifugering eller torktumling.
Skaka mattan försiktigt, var aktsam om svetskanten.
Vid behov, forma genom att sträcka i vått tillstånd. Plantorka gärna. Vid dropptorkning, häng över flera linor. Ketchup spolas bort omgående, gnugga ej!

Använd en lämplig storlek på tvättmaskinen.
Tumregel = 70x250 cm matta minst 6 kg tvättmaskin.