I lager
Antal: 10

Arabia Muminmugg "Vinterns under"

299 kr

ARABIA MUMINMUGG "DJUPSNÖ"
Säsongsmugg för vintern 2022.
Säljs i begränsad upplaga under en kort period fr.o.m. 7 oktober 2022 fram tills årets slut eller till att kollektionen sålt slut.

Herr Brisk är extremt tävlingsinriktad och lyckas med det mesta. Det väcker både beundran och förfäran hos mumintrollen. I berättelsen är mumintrollen mycket tveksamma till herr Brisks fanatiska inställning till idrott. Inte minst Muminmamman är bekymrad. Romantikerna Mymlan och Snorkfröken däremot blir genast förälskade i den kraftfulle atleten.

När mumintrollen misslyckas med att åka skridskor tränar Mymlan i hemlighet för att imponera på herr Brisk. Tyvärr ser herr Brisk inte hennes ansträngningar – för honom går idrott och framgång före allt annat.

Den ena sidan av kollektionen visar Mumintrollet, Muminpappan, Muminmamman och Snorkfrökens skakiga försök att åka skridskor. På den andra sidan av porslinet ser vi Mymlan som beundrande betraktar Herr Brisk när han försöker övertyga henne om de positiva hälsoeffekterna av vinterbad.

Färg: Blå/vit/rosa
Material: Vitroporslin
Volym: 30 cl
Storlek: H 8,1 cm, Ø: 8,3 cm
Skötsel: Tål frys och kyl. Ugnssäker. Tål mikrovågsugn. Tål maskindisk.

Historien om Mumintrollen skapades av Tove Jansson och hennes illustrationer pryder nu Arabias färgglada Muminmuggar som utformats av Tove Slotte. 

Muggarna har blivit stora favoriter bland både barn och vuxna. De passar lika bra till en kopp kaffe eller te som till varm choklad. Blir utmärkta presenter och är roliga att samla på!