Arabia Muminmugg "Vilopaus"

249 kr

Denna produkt är tyvärr slut i lager. Klicka på knappen nedan så skickar vi ett meddelande om produkten finns att beställa igen.

ARABIA MUMINMUGG "VILOPAUS"
Säsongsmugg för sommaren 2020.
Säljs i begränsad upplaga under tiden 14 april - 31 augusti 2020.

Muminfamiljen vilar i trädgården en varm sommardag. Mumintrollet och Snorkfröken kryper ihop under samma filt och Muminpappan slumrar i hängmattan. Muminmamman älskar att sova ute och är nöjd när hon fått hela familjen med på idén. Ingen oroar sig för morgondagen. Mumintrollens sommaräventyr påminner oss om hur vi kan tillbringa en bekymmerslös sommardag utomhus. 

Färg: Grön/multi
Material: Vitroporslin
Volym: 30 cl
Storlek: H 8,1 cm, Ø: 8,3 cm
Skötsel: Tål frys och kyl. Ugnssäker. Tål mikrovågsugn. Tål maskindisk.

År 2020 har det gått 75 år sedan Tove Jansson skrev den första Muminboken. Jubileumsåret till ära deltar sommarservisen i kampanjen #VÅRTHAV, vars syfte är att samla in en miljon euro för att skydda Östersjön. För varje såld mugg går en euro till kampanjen. Du hittar mera information om kampanjen här.

Historien om Mumintrollen skapades av Tove Jansson och hennes illustrationer pryder nu Arabias färgglada Muminmuggar som utformats av Tove Slotte. Muggarna har blivit stora favoriter bland både barn och vuxna. De passar lika bra till en kopp kaffe eller te som till varm choklad. Blir utmärkta presenter och är roliga att samla på!