Novellix presentask - Fyra storstadsnoveller

199 kr

Denna produkt finns inte i lager just nu. Klicka på knappen nedan så skickar vi ett meddelande när produkten finns att beställa.

NOVELLIX PRESENTASK - FYRA STORSTADSNOVELLER
Omslag: Lisa Benk

Paris, New York, London och Tokyo – i den här asken hittar du fyra noveller som tar dig med på en resa i både tid och rum. Här samlas fyra levande storstäder, skildrade av några av de mest klassiska författarskapen. Följ med till Honoré de Balzacs omsorgsfullt beskrivna Paris och dess slingrande gator, Edith Whartons societetsliv på övre Manhattan och Charles Dickens nattliga vandringar i ett ruffigt London. Och möt för första gången på svenska den japanska novellkonstens fader, Ryūnosuke Akutagawa, som tar dig med till några sömnlösa dygn i förra sekelskiftets Tokyo.

Asken innehåller fyra böcker:
Honoré de Balzac - En gata i Paris och dess invånare 
Edith Wharton - Kvicksand 
Charles Dickens - Natt i London 
Ryunosuke Akutagawa - Kugghjul 

Översättare: Johan Nilsson, Helena Hansson, Vibeke Emond & Alan Asaid

Format: Häftad
Språk: Svenska
Storlek: 159x113x20 mm
Utgiven: 2019-04-26

Novellix publicerar noveller i ett grafiskt tilltalande och lättillgängligt format, anpassat för den som vill ha mer läsning i sitt liv men inte riktigt hittar tiden till det. Samtliga böcker har originalomslag av svenska samtida formgivare och illustratörer. Stora läsupplevelser i ett litet format. Förpackade i fin presentask.