Arabia Muminmugg "Trädgårdsfest"

299 kr

Denna produkt finns inte i lager just nu. Klicka på knappen nedan så skickar vi ett meddelande när produkten finns att beställa.

ARABIA MUMINMUGG "TRÄDGÅRDSFEST"
Säsongsmugg för sommaren 2023.
Säljs i begränsad upplaga under tiden 9 maj - 31 augusti 2023.

Följ med på Mumintrollens härliga Trädgårdsfest! Allt började när Stinky släppte ut de vilda djuren från djurparken, det kunde ha slutat riktigt illa men Mumintrollen gömmer djuren i sin trädgård och hjälper dem att undkomma djurskötarna. Mumintrollen räddar djuren och vänskap uppstår. Muminfamiljen ställer till med sommarfest och vad är väl ett bättre tema för en fest än just vänskap.

Illustrationerna är inspirerade av Tove Janssons serie “Vi bor i en djungel”. I berättelsen hittar Lilla My en låda med exotiska frön som mumintrollen planterar. Morgonen därpå har Mumindalen förvandlats till en tropisk djungel.

Trädgårdsfest är den sjätte och sista sommarkollektionen i serien med muminfamiljens olika sommaraktiviteter. Serien startade med “Vi åker på semester” och avslutas nu med “Trädgårdsfest”. Färgerna visar tydligt att det är en serie som hänger ihop.

Färg: Grön
Material: Vitroporslin
Volym: 30 cl
Storlek: H 8,1 cm, Ø: 8,3 cm
Skötsel: Tål frys och kyl. Ugnssäker. Tål mikrovågsugn. Tål maskindisk.

Historien om Mumintrollen skapades av Tove Jansson och hennes illustrationer pryder nu Arabias färgglada Muminmuggar som utformats av Tove Slotte-Elevant. 

Muggarna har blivit stora favoriter bland både barn och vuxna. De passar lika bra till en kopp kaffe eller te som till varm choklad. Blir utmärkta presenter och är roliga att samla på!