I lager
Antal: 2

Morris & Co Willow Boughs minor liten bricka

295 kr

Vacker bricka klädd i det klassiska tyget Willow Boughs i grönt från Morris & Co. Motivet i design av William Morris har slingrande gröna pilblad och bruna kvistar på naturfärgad botten. Willow Boughs minor har mönster i en lite mindre skala.

Det tryckta mönstret hamnar slumpmässigt på brickan och placeringen varierar, vilket gör att varje bricka får ett unikt utseende.

FSC- och FCR-testad. *

Färg: Grön, beige/offwhite
Material: Björkfanér, tyg och melamin
Storlek: 27x20 cm
Skötselråd: Tål diskmaskin

Williow Boughs är ett mönster av William Morris från 1887 och ett av de mest populära från Morris & Co. Detta klassiska och populära pilbladsmönster karaktäriserar William Morris framstående stil och hans känsla för design och kompositioner med slingrande linjer i en subtil ton.


* FSC står för Forest Stewardship Council och är en oberoende, internationell organisation som jobbar med en märkning, som garanterar att en träbaserad produkt kommer från ansvarsfullt brukade skogar. Den visar på ett socialt och miljömässigt ansvar för världens skogar och de djur och människor som lever och arbetar där.

* Food Contact Regulation är ett regelverk inom EU som finns till för att se till att material som används tillsammans med mat, inte släpper ifrån sig ämnen som är farliga eller på annat sätt kan försämra maten. Därför genomförs tester som kallas Food Contact Test. De tester som görs, går ut på att kontrollera att produkten som testas inte släpper ifrån sig några av sina komponenter till maten som skulle kunna vara farligt för hälsan eller påverka maten som serveras på produkten. En produkt som genomgått och fått godkänt på testerna, är därmed säkra att använda tillsammans med mat.