I lager
Antal: 4

Morris & Co Lemon Tree cocktailbricka

535 kr

Vacker bricka klädd i tyget Lemon Tree från Morris & Co. Motivet har dinglande gula citroner på späda grenar med gröna blad. Den ljusa färgställningen blir perfekt för en pigg och fräsch men samtidigt klassisk inredningsstil. 

Det tryckta mönstret hamnar slumpmässigt på brickan och placeringen varierar, vilket gör att varje bricka får ett unikt utseende.

FSC- och FCR-testad. *

Färg: Vit, gul/grön
Material: Björkfanér, tyg och melamin
Storlek: 27x20 cm
Skötselråd: Tål diskmaskin

Lemon Tree är ett mönster baserat på motivet "Fruits" av William Morris och har i den här versionen enbart citroner. Mönstret ingår i kollektionen Archive V - Melsetter från Morris & Co.


* FSC står för Forest Stewardship Council och är en oberoende, internationell organisation som jobbar med en märkning, som garanterar att en träbaserad produkt kommer från ansvarsfullt brukade skogar. Den visar på ett socialt och miljömässigt ansvar för världens skogar och de djur och människor som lever och arbetar där.

* Food Contact Regulation är ett regelverk inom EU som finns till för att se till att material som används tillsammans med mat, inte släpper ifrån sig ämnen som är farliga eller på annat sätt kan försämra maten. Därför genomförs tester som kallas Food Contact Test. De tester som görs, går ut på att kontrollera att produkten som testas inte släpper ifrån sig några av sina komponenter till maten som skulle kunna vara farligt för hälsan eller påverka maten som serveras på produkten. En produkt som genomgått och fått godkänt på testerna, är därmed säkra att använda tillsammans med mat.