I lager
Antal: 1

Klong Äng vas stor stål

1 749 kr

KLONG ÄNG VAS STOR STÅL
Design: Eva Schildt

Äng är en glasvas med metallinsats som ger möjlighet att arrangera blommor på ett nytt och effektfullt sätt. Den vackra metallinsatsen ger mönster och struktur när blommor och blad ställs på plats och skapar en personlig blomsterdekoration. Både glaset och metallinsatsen är tillverkade för hand vilket gör varje vas unik. Vasen är vacker även utan blommor i och pryder sin plats som ett samtida designföremål.

Material: Glas och stål
Höjd: 10 cm
Ø: 21 cm

SKÖTSELRÅD
Metallinsatsen är ytbehandlad för att vara vattentålig, men torka ändå av eventuella växtrester eller växtsaft som kommer i kontakt med mässingen. Om vatten får stå i vasen för länge utan att bytas till friskt vatten, så kan ämnen från växterna gå igenom ytbehandlingen och missfärga insatsen.

Diska glas och metallinsats med vanligt vatten och diskmedel. Använd inte rengöring som innehåller slipmedel. Det kan vara svårt att få bort missfärgningar på metallinsatsen när växterna har stått för länge utan att byta vatten - var därför noga med att ta bort sådant som kan missfärga direkt. Metallinsatsen kommer att bli patinerad över tid.

Eva Schildt är övertygad om att människor inte förändras särskilt mycket över tid. Istället är det omgivningen som är i ständig förändring. Denna övertygelse är något som speglar hennes design. Med ödmjukhet kombinerar Eva tradition med en liten dos modernitet– en respektfull provokation. Som designer associeras Eva ofta med natur och organiska inslag. Hon har formgivit möbler, lampor, hushållsapparater, smycken, leksaker, textilier och förpackningar.