I lager
Antal: 2

Klong Constella mässing liten

1 240 kr

CONSTELLA LJUSHÅLLARE MÄSSING LITEN
Design: Eva Schildt

Ljushållare för värmeljus som går att forma hur man vill - rakt i en linje, i zick-zack eller som en ring. Constella tillverkas i två storlekar, för antingen fem eller tio ljuskällor. Det går att komplettera Constella med insatser för smala ljus eller med vaser så att det går att variera utsmyckning efter säsong. Det finns även tillhörande stjärnor i mässing som fungerar som ljusmanschett runt smala ljus. Insatserna för smala ljus, stjärnmanchetter och glasvaser säljs separat.

Material: Mässing
Längd: 62 cm (helt utsträckt)

SKÖTSELRÅD
Constella är tillverkad i massiv mässing och putsas regelbundet med mässingsputs. Mässing ska inte diskas i vatten och maskindisk tar bort all glans från ljusstaken.

Eva Schildt är övertygad om att människor inte förändras särskilt mycket över tid. Istället är det omgivningen som är i ständig förändring. Denna övertygelse är något som speglar hennes design. Med ödmjukhet kombinerar Eva tradition med en liten dos modernitet– en respektfull provokation. Som designer associeras Eva ofta med natur och organiska inslag. Hon har formgivit möbler, lampor, hushållsapparater, smycken, leksaker, textilier och förpackningar.